Ny bruger?

Man kan logge ind på 2 måder:

  1. NemID
  2. CRP-nummer og selvvalgt kode, samt en verifikationskode

Vi anbefaler, at man logger ind med NemID, da det er en mere sikker adgang.

Hvis du logger ind vha. dit CPR-nummer, vil du blive bedt om at sende en “verifikationskode” til din mail (husk at trykke “send”). Denne kode skal skrives ind, før du er logget helt ind.

 

Hvad med dem, som ikke har NemID? (børn unde 15 år og visse ældre)

Opret vedkommende efter nedenstående vejledning. Vi fraråder, at man skriver om andre i ens eget login, da man derved blande CPR-numre i journalen.
Man kan godt bruge den samme mail og det samme selvvalgte password (mindst 8 cifre) på forskellige CPR-numre.

I løbet af 2019 vil man kunne koble sine børne på forældres login via App’en “MinLæge”

 

Kontakt sekretæren, hvis du oplever problemer, eller hvis du glemmer din adgangskode.
Ring mellem 13.00-14.00 dog ikke onsdage.

 

Sådan oprettes du som bruger, hvis du ikke har NemID.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Login” knappen i menuen til højre og herefter trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt, at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)