Videokonsultation

 

Vi tilbyder videokonsultation via MinLæge app. App´en MinLæge skal være installeret og åbnet for at anvende videokonsultation.

Videokonsultation bruges til:

  • drøftelse af sygdom, hvor der kan være behov for konsultation eller sygebesøg samme dag.
  • svarafgivelse på prøver og undersøgelser.

Samtalerne skal være korte, så alle kan komme igennem. Har du brug for at diskutere noget mere tidskrævende, skal du bestille en tid til en konsultation i stedet.

Tidsbestilling og receptfornyelse skal ikke ske i lægernes videokonsultation. Brug i stedet hjemmesiden eller ring til vores sekretærer i deres telefontid fra kl. 8.00.

 

Se denne video for vejledning i at bruge Videokonsultation

 

Vi har to muligheder for videokonsultation:

ÅBEN videokonsultation

Dette erstatter telefontiden 8.00-9.00. Ved ÅBEN VIDEOKONSULTATION kan du tale med en læge mellem 8.00-11.30. Du skal ikke aftale tid på forhånd.
Det er lægen der vurderer om din forespørgsel kan færdiggøres på video, eller om yderligere undersøgelser er nødvendige. I så fald vil du få tilbudt en tid.
Når det virtuelle venteværelse er åbent kan du stille dig i kø. Du vil få oplyst hvilket nummer du er i køen. Du kan ikke forvente at komme til at tale med en bestemt læge. Her vil du altid komme til at tale med den først ledige læge.

Vi kan ved sygdom eller ferie reducere åbningstiden. Ændringer vil altid fremgå på siden for videokonsultation på MinLæge app.

 

AFTALT videokonsultation

Disse konsultationer kan kun foretages efter aftale med lægehuset. Når du har en AFTALT videokonsultation er det altid en navngivet læge du kommer til at tale med.
Du skal ved aftalt videokonsultationen ikke se på det nummer, du får i ventekøen. Når du har en aftalt tid med en læge, bliver du “kaldt ind”, når lægen er klar – ligesom når du venter i vores venteværelse.
Det er læger og personale, der kan booke en aftalt videokonsultation.

 

Børn under 15 år og andre uden Nem-ID

Forældre eller børn til forældre uden Nem-ID kan assistere til videokonsultation ved selv at logge ind på MinLæge app og aktivere videokonsultation. Skriv da i kommentarfeltet, at det drejer sig om en anden. Skriv gerne CPR-nummer.
Hvis du ikke selv er patient i vores klinik, kan du ved henvendelse til lægehuset blive oprettet manuelt. Herved får du en ekstra valgmulighed for valg af videokonsultation på MinLæge app – nemlig til din egen læge og til Arden Lægehus

 

Ved spørgsmål er vores personale klar til at hjælpe dig i gang.

Se mere under fanebladet “Praktisk Info” – app MinLæge